Koninginnehof, Koninginnegracht 92 Den Haag

3 Villa-appartementen, 4 Stadswoningen en 6 Stadsappartementen

Gemini Development heeft, aan de Haagse Koninginnegracht 92, het voormalige Rode Kruis kantoorgebouw en de hierachter gelegen opstallen verworven. Een gewilde locatie in de populaire Archipelbuurt. Op loopafstand van o.a. de Bankastraat met een divers aanbod van speciaalzaken, supermarkt en verschillende horeca gelegenheden.

Het monumentale kantoorgebouw aan de Koninginnegracht wordt getransformeerd naar 3 villa-appartementen van ca. 146 tot 156 m2 woonoppervlakte. Allen met een gunstig op de zon gelegen buitenruimte in de vorm van een tuin, balkon of terras.

De achter het monument gelegen opstallen bieden straks ruimte aan een nieuw kleinschalig 3-laags klassiek-modern gebouw. In dit gebouw komen 4 Stadswoningen met 3 woonlagen van ca. 210 m2 en 6 Stadsappartementen met woonoppervlaktes van 134 tot 161 m2. Onder het gebouw komt een ondergrondse parkeergarage met extra ruimte voor bergingen en een fietenstalling. Deze garage is via een lift bereikbaar, vanuit de poort aan de Koninginnegracht

Status: project in voorbereiding

Projectwebsite: nog niet beschikbaar