Autopolis Expo, Hoofddorp

Auto-Polis Expo: een nieuw concept voor de autobranche

De Nederlandse autobranche is volop in beweging, maar niet in de goede richting. De autoverkopen daalden in het afgelopen jaar met tientallen procenten. Zowel dealers als importeurs maken zware tijden door. De marges staan onder druk en het rendement van showrooms is zelden nog kostendekkend. Daar komt nog bij dat met het verdwijnen van de AutoRAI ook het contact met de consument minder is geworden.

Gemini Development heeft in overleg met deskundigen uit de automobiel- en tentoonstellingsbranche een concept ontwikkeld waarin autofabrikanten hun productaanbod het hele jaar door in de volle breedte en onder ideale omstandigheden kunnen tonen en demonstreren. Maar dat niet alleen. Auto-Polis biedt ook ruimte aan een groot aantal producten en diensten die met (auto)mobiliteit te maken hebben. Van leveranciers van accessoires tot lease- en verzekerings- en financieringsbedrijven.

Behalve de activiteiten die op de autogebruikers en –professionals zijn gericht, omvat het concept elementen als horeca, entertainment en congresfaciliteiten. Het biedt een uniek verkoopplatform op landelijk niveau met optimale aansluitingen op het wegen- en openbaar vervoernet. Auto-Polis heeft alles in zich om voor de hele familie en voor het bedrijfsleven een “destination” te worden.

Status: het concept wordt op dit moment in overleg met de autobranche en de lokale overheid verder uitgewerkt.

Voor belangstellenden uit de autobranche is een uitgebreider persbericht beschikbaar via secretariaat@geminidevelopment.nl.